curve

Bende Julianna

A Külkereskedelmi Főiskolán végzett német-francia szakon. Az alapítástól, 1992-től tevékenyen részt vett egy középvállalattá fejlesztett logisztikai cég működésében 2013-ig. Logisztikai tapasztalatai mellett HR feladatokat látott el. Fókuszában a munkaerő kiválasztás, integrálás, a munkatársak személyes kompetenciáinak feltárása és támogatása, a munkatársi kapcsolatok alakítása és mindezek szervezetre gyakorolt hatásának vizsgálata, fejlesztése állt.

Súlyponti témái egészség- és életvezetés, egyéni coaching, önismeret, Work-Life Balance, a belső egyensúly megtalálása és fenntartása, meditáció, relaxáció, légzés, stresszkezelés, támogatás döntési- és változás helyzetekben, szervezeten belüli szerepek összehangolása, egyéni és szervezeti értékek, illetve célok szinkronizálása.

Bende Julianna

  • ECA Egészség- és Életvezetés coach
  • Structogram® instructor
  • Jóga oktató
Kapcsolatfelvétel
curve

Team

Munkatársaink magasan képzett, a saját szakterületükön több éves bel- és külföldi gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező vezetőképző trénerek, coachok. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az állandó szakmai, metodikai továbbképzésükön túlmenően folyamatosan dolgozzanak saját személyes fejlődésükön.

curve