curve

Másoddiplomás coach képzéseink a Soproni és a Debreceni Egyetemen

Az Európai Coaching Szövetség képző intézete vagyunk. Immár 12 éve képzünk rendszerszemléletű coachokat Magyarországon.

Képzéseinket 2021-től kezdődően egyetemi keretek között másoddiplomás képzésként tartjuk a Soproni és a Debreceni Egyetemen. Képzéseink súlypontjai, a coaching iránti szolgáltatás utóbbi éveikben megjelenő, differenciált igényeknek megfelelően különbözőek. Ez lehetővé teszi a képzésre jelentkezők, egyéni érdeklődésének és hivatásbeli céljainak messzemenő figyelembevételét.

A gyakorlatorientált másoddiplomás képzések minőség színvonalát, a Soproni Egyetem Gazdasági Karának, illetve a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének egyetemi oktatói és magunk, az Európai Coaching Szövetség képző intézete, nemzetközi minősítésű és gyakorló coach képző szakemberei biztosítjuk.

Soproni Egyetem Gazdasági Kar

BUSINESS ÉS MANAGEMENT COACH KÉPZÉS

A Business és Management Coach vállalkozók, vezetők, munkatársak és magánszemélyek kísérője egyéni és szervezeti céljaik elérésének útján. A képzés nagy hangsúlyt fektet a szervezeti folyamatok legújabb modelljeinek (New work, agilitás stb.) megismerésére és coaching folyamatokkal való integrálására, az egyéni vezetői és szevezeti coaching során. Segíti őket abban, hogy felismerjék a sikerblokádokat, felleljék és hasznosítsák a rendelkezésre álló sikerpotenciálokat. Munkájának alapja a coach humanisztikus emberképe, a coacholt személlyel vagy csoporttal kialakított bizalomteli együttműködése.

Bővebb információk és jelentkezés a képzésre:

uni-sopron.hu
Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézet

RENDSZERSZEMLÉLETŰ SZEMÉLYISÉGORIENTÁLT COACH KÉPZÉS

A képzés célja a rendszerszemléletű coaching és az alkalmazott pszichológiai ismeretek magas szintű elsajátítása. A képzést nagy hangsúlyt fektet a személyek és csoportok együttműködésének pszichológiai tényezőire és összefüggéseire. A résztvevők olyan személyiségorientált integratív cselekvési modellt sajátítanak el, amely lehetővé teszi számukra a komplex coaching helyzetekben való biztos eligazodást, és a képzés során elsajátított metodikai eszköztár szakszerű és hatékony használatát.

Bővebb információk és jelentkezés a képzésre:

unideb.hu

Ami a képzéseinket kitünteti

  • Nemzetközi elismertsége
  • Rendszerszemléletű, gyakorlatorientált módszerei, azonnal hasznosítható tudás átadása
  • A mai igényekhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú gazdasági ismeretek biztosítása
  • A legújabb coaching módszerek és technikák tréning formájában történő begyakorlása
  • A képzés során végzett, szupervízióval kísért vállalati coaching gyakorlat

A képzéseket elsősorban azoknak ajánljuk, akik

  • Teljes körű, önállóan, alkalmazható coaching tudást kívánnak szerezni
  • A gyakorlatra nagy hangsúlyt fektetnek
  • Előítélet mentesen és megbecsülő módon fordulnak mások felé
  • A saját személyiségüket is erősíteni, fejleszteni kívánják
  • A coach hivatást alkalmazottként vagy önálló vállalkozásban magas szinten kívánják művelni
curve

A rendszerszemléletű coaching

Jellemzője a rendkívüli eszközgazdagság és az eszközök megfelelő kiválasztásának megalapozott módszere. Alkalmazásának feltétele a coach alapos metodikai képzettségén, folyamat-kompetenciáján és mély önismeretén alapuló empatikus magatartása. Business coach képzésünk ennek a komplex – a gyakorlatban azonnal hasznosítható – tudásnak az elsajátítását biztosítja a résztvevők részére professzionális minőségben. Ennek során figyelembe vesszük minden résztvevő meglévő, magával hozott tudását és tapasztalatait, és támogatást nyújtunk ezeknek a coaching szakmába való integrálására.

curve

Oktatók & Coach képzők

A gyakorlatorientált másoddiplomás képzés minőség színvonalát, az üzleti szakterületet magas színvonalon működő egyetemi oktatók és az Európai Coaching Szövetség képző intézete, a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft. nemzetközi minősítésű képző coach szakemberei biztosítják.

curve

Aktuális képzéseink

curve

Hírlevél

Ha rendszeres tájékoztatást szeretne kapni a szemináriumainkról, online trainingeinkről és rendezvényekről, iratkozzon fel a hírlevelünkre.


curve