curve

New Work Fórum

innovatívan gondolkodó vezetők és HR szakemberek részére

2020. januárban rendezvénysorozatot indítottunk Budapesten és Debrecenben a „NEW WORK” vezetési és szervezetfejlesztői irányzat sikeres alkalmazására. Akkor még nem tudtuk, hogy a sorozattal, amely az új munkaformákkal, az ebből eredő vezetői módszerekkel és a HR munka változásával foglalkozik, mennyire aktuális témát találtunk el.

A koronavírus helyzetre való tekintettel a programokat a helyzet normalizálódásáig Live Online, azt követően ismét személyes jelenléti formában rendezzük meg.

Erről – remélhetőleg minél előbb – tájékoztatást fogunk adni.

curve

A sorozat céljai

 • Ismertetni a NEW WORK által kínált legújabb megoldásokat az aktuális és várható kihívásokra
 • Tapasztalatcserét biztosítani vezetőknek és HR szakembereknek
 • Vállalatok közötti együttműködési platformot nyújtani szervezet és személyzetfejlesztési módszerek, hasznosítására
 • Aktívan hozzájárulni a jelenlegi nehéz helyzet kezeléséhezés ezzel másokban is bizakodó jövőképet erősíteni

A „NEW WORK” vagyis az új munka világa – új kompetenciákat és követelményeket támaszt  vállalatok, szakmák és az egyén számára egyaránt.  Digitalizáció, transzformáció, agilitás, új munkaformák, megannyi új jelenség és fogalom, amelyek között nem könnyű eligazodni. Még nehezebb a szükséges változásokat a gyakorlatban sikeresen megvalósítani.

A sorozat egyes rendezvényein – hazai és külföldi meghívott „Skype vendégekkel” -megtárgyaljuk azokat az új módszereket, és alkalmazásukat, amelyek a hivatásbeli, és a magánélet jelentős, gyakran radikális változásaihoz megoldásokat nyújtanak. Ez különösen a jelenlegi krízishelyzetben lehet fontos.

Rendezvénysorozatunkban partnerünk a HILL INTERNATIONAL vállalkozás:
Hill logo
curve

Az egyes rendezvények

13.30-17.00

On Boarding és személyzetgazdálkodás krízishelyzetben

A jelenlegi egészségügyi és gazdasági helyzet eddig nem ismert kihívásokat hozott. Mondhatjuk azt is, hogy a New Work, „a munka új világa” sokkal hamarabb érkezett el, mint ahogy azt korábban bárki is gondolhatta volna. Hatása vezetőket és a HR szakmát is lesújtó erővel érte. A vezetés a személyzetmegtartás és fejlesztés terültén olyan kérdésekre kell most válaszokat adni, amelyek eddig nem merültek fel. A workshop ebben ad metodikai támogatást a résztvevőkneki.

13.30-17.00

Konfliktuskezelés teamekben - hogyan fejleszthetjük módszeresen?

Konfliktusok természetes velejárói emberek együttműködésének. Megoldatlan konfliktusok a teamben azonban – azon túlmenően, hogy rendkívül negatív hangulatot eredményezhetnek - jelentősen veszélyeztetik a team, de akár az egész szervezet teljesítőképességét is. Hogyan lehet a teameken belüli konfliktusokat eredményesen megelőzni. vagy kezelni? Milyen szerepet játszhat ebben, és milyen a sikeres konfliktus-moderáció módszere?

2020. dec. 8.

13.30-17.00

Mindset - miért nem működnek az agilis módszerek és mitől működnek?

Az agilitás mintegy divatkifejezéssé vált a nyugati gazdaságban. Számtalan vállalkozásnál fogalmazták meg többnyire felső vezetői szinten –„legyünk agilisak”. Az eredmény azonban gyakran a legjobb szándék ellenére is csalódást okozott, mert az agilitás bevezetése számtalan buktatót rejt. Hogyan lehet ezeket elkerülni? Milyen feltételei vannak az agilitásnak, és melyek a bevezetés szükséges lépése? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk ezen a rendezvényen.

13.30-17.00

Change Management újra értelmezve - a HR szerepe és konkrét teendői

Egy olyan világban, amelyben szinte minden állandóan változik, amely tele van bizonytalansággal, amely rendkívül komplex és többértelmű, már nem létezik az egyetlen üdvözítő út, standard megoldás. A korábban eredményes „Best practice” gyakorlatát a „Best thinking” módszere kell, hogy felváltsa. Új gondolkodásra, stratégiákra és vezetői skillekre van szükség, amelynek középpontjában az ember és az emberek egymással való megbecsülő együttműködése áll.

13.30-17.00

Személyiségorientált vezetés - több mint alkalmazott emberismeret

A digitalizáció és az automatizáció korában könnyen gondolhatnánk azt, hogy az emberi tényezők egyre kevesebb szerepet játszanak. De épp az ellenkezője igaz. Egyre világosabbá válik, hogy szervezetek életképességét tartósan csak elkötelezett, motivált, és önállóan gondolkodó munkatársakkal lehet biztosítani. Ehhez olyan vezetői hozzáállásra és módszerekre van szükség, amelyek fókuszában a vezető és vezetett személyisége ál, és amely a közöttük lévő kölcsönös bizalmat erősíti.

curve

Részvételi díj és kedvezmények

Új jelentkezők
12.000,-Ft
+ Áfa
Az egyes rendezvények részvételi díja
Jelentkezés
HR Network tagok
9.600,-Ft
+ Áfa
Az egyes rendezvények részvételi díja HR Kompetencia Network tagok részére
Jelentkezés

További kedvezmények HRKN tagok részére

Kedvezmények a HR Kompetencia Network tagok részéra a 20% -al csökkentett részvételi díjon túlmenően:

 • három rendezvényre történő jelentkezéskor 24.000.- Ft + áfa csomagdíj
 • ugyancsak három rendezvényre jelentkezők egy alkalomra szóló ingyenes Structogram® alapú karrier, vagy  vezetési tanácsadást igényelhetnek  a HILL INTERNATIONAL,  illetve a DR. BODÓ TRAINING COACHING & CONSULTING tanácsadóitól.
  (Lásd: Egyéni Coaching Structogrammal®)
curve

Technika

A részvételhez szükséged lesz
 • Egy internethez csatlakozó, képet és hangot fogadni / továbbítani képes eszközre. Ez lehet asztali PC, laptop, tablet és mobiltelefon is. (Ha megoldható, mi az első három valamelyikét javasoljuk, de mobilon is tökéletesen működik.)
 • A Zoom programra, amit itt érhetsz el: www.zoom.us
  Ha lehetséges, kérünk, hogy a Zoom oldaláról töltsd le a programot és azon keresztül vegyél részt a workshopon! Ha nem megoldható, a Zoom oldalán is csatlakozhatsz.
 • Egy linkre a belépéshez, amelyet a rendezvény előtt megküldünk.
  Ha még nem próbáltad az online rendezvényeket, egy kis kíváncsiságra, bizalomra a Zoom-ban és önmagadba vetett hitre, hogy jól fogod kezelni a technikát. (Ha annyira hiszel magadban, mint mi benned, akkor már nyert ügyünk van!)

A workshop alatt egy munkatársunk végig a résztvevők rendelkezésére áll technikai segítségnyújtás céljából.

Ha megoldható, kérjük, hogy kezdés előtt 5 perccel lépj be a Zoom felületén keresztül.

Ha a program kezdetéig bármilyen kérdésed lenne, keress minket a e-mail címen vagy a +36 20 583 6366 telefonszámon!

curve

Jelentkezés a New Work fórumra

Információk a jelentkezésre vonatkozóan

A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe. A korlátozott résztvevői létszám miatt javasoljuk, jelentkezésüket minél előbb szíveskedjenek elküldeni. A jelentkezést követően visszaigazoljuk jelentkezésüket, megküldjük a további információkat és a képzés díjáról kiállított számlát. Amennyiben a csoportlétszám már telített, várakozó listára helyezzük. A szemináriumi helyet a befizetés megtörténte után biztosítjuk.
curve