curve

Személyiségorientált vezetés

Gyakorlatorientált képző programjaink vezetők és szakemberek részére biztosítanak konkrét módszereket és eszközöket, egyre komplexebbé váló feladataik megoldásához.

A különböző témájú képzéseink közös vezérfonala az általunk kidolgozott SZEMÉLYISÉGORIENTÁLT VEZETÉS módszere. A módszer figyelembe veszi, hogy munkatársak különbözőek. Egymástól eltérő a személyiségük, a céljaik, a motivációjuk és a különböző helyzetekre adott reakcióik. Vezetőknek erre való tekintettel kell velük együttműködni, miközben tisztában kell lenniük saját személyiségük mozgatórugóival is.

curve
STRUCTROGRAM - Training System

A személyiségorientált vezetés teszi lehetővé azt, hogy vezetők ne csupán szakmai kvalifikációjukra, ösztönösen vagy sematikusan alkalmazott technikákra és kinevezett pozíciójukra támaszkodjanak, hanem képesek legyenek valódi konstruktív együttműködés kialakítására munkatársaikkal. Alappillére a módszernek a SRUCTOGRAM® elmélete és gyakorlata. A Structogram® egy tudományos alapokra épülő, gyakorlati, sikeres és örömmel alkalmazott emberismereti módszert ad képzéseink résztvevőinek kezébe.

Bővebben a Structogram®-ról
curve

Vezetői Akadémia

Képzés és coaching intern és nyitott programban

Az immár több éve sikeresen zajló álló moduláris felépítésű program a vezetői képzés és a coaching támogatás összehangolásával biztosítja, hogy a vezetők az elsajátítottakat azonnal saját helyzetükre adaptálják és alkalmazzák. A coaching segít a gyakorlat során fellépő kérések tisztázni is. A képzést belső képzésként és nyitott formában egyaránt alkalmazzuk.

Vállalatok részére

A Vezetői Akadémia képzési moduljait és a coaching programot ügyfelünkkel közös, alapos helyzet- és célmeghatározás után egyedileg állítjuk össze. A modulok száma ennek megfelelően eltérő többnyire 3-7 modul közötti. A program a személyes, az együttműködési és a módszerbeli kompetenciák egymással összefüggő elemeit tartalmazza.

Részletes információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Nyitott formában

Nyitott formában a Vezetői Akadémiát évi 2 lakalommal rendezzük meg. Jelentkezni a teljes programra, vagy egyenkénti modulokra is lehet.

Ügyfeleink többnyire kulcsvezetőket, vagy vezetői potenciálokkal rendelkező talentumokat neveznek a képzésre általában akkor, ha kevesebb mint 4 vezetőt kívánnak képzésben részesíteni.

Bővebben

A képzésben alkalmazásra kerül a multinacionális vállalkozásokban világviszonylatban elterjedt  STRUCTOGRAM® módszer. A képzésben résztvevő trénerek és coachok valamennyien alapos ismerői és hivatalosan felhatalmazott alkalmazói a módszernek.

curve

Aktuális képzéseink

curve

Hírlevél

Ha rendszeres tájékoztatást szeretne kapni a szemináriumainkról, online trainingeinkről és rendezvényekről, iratkozzon fel a hírlevelünkre.


curve