curve

Metodikai infó rendezvényeink 2024-ben

Ingyenes, tanácsadással egybekötött METODIKAI INFÓ RENDEZVÉNYEINKEN  tájékozódhat egyes tréning és coaching programunkon alkalmazott módszereinkről, szakmai hátteréről.

Kollégáink válaszolnak a témához kapcsolódó kérdéseire, és szükség esetén hasznos tippeket, tanácsokat adnak.

A 30 perces rendezvényeket live online formában tartjuk.

curve

Témák és időpontok

11.00-11.30 -ig

Az infó rendezvényt tartja: Dr. Bodó Péter

Online fórum a 2024. szeptemberben induló egyetemi másoddiplomás alábbi coach képzéseinkről:
• Soproni Egyetem - gazdasági alapú Business- és Management Coach képzés
• Debreceni Egyetem - pszichológiai alapú Rendszerszemléletű Coach képzés
Javasoljuk a rendezvényt azoknak, akik a coaching hivatásban gondolkoznak, pályamódosítást terveznek, vagy már dolgoznak a coaching szakmában, és gyakorlatorientált magas szintű nemzetközi elismertségű képzés iránt érdeklődnek. Az infó rendezvényen a résztvevők által feltehető kérdések mellett különösen alábbiakra térünk ki:

- Milyenek a hivatásbeli és kereseti lehetőségek a coaching szakmában?
- Kiknek ajánljuk a képzéseket (kinek – melyiket)
- Milyen hazai és nemzetközi kvalifikációt adnak a képzések?
- Mi a képzések tematikája, és milyen coaching gyakorlat zajlik a képzések alatt?
- Milyen előképzettségek vehetőek figyelembe a tantárgyi vizsgák alóli mentességként?
- Kik a képző-mester coachok, és a szaktárgyi oktatók?
- (…) további felmerülő kérdések.

Szeretettel várunk olyan érdeklődőket is, akik képzésüket még nem a 2024-es őszi tanévkezdésre, hanem későbbre tervezik, de már most orientálódni szeretnének. Azok számára, akik most kívánnak képzésbe kezdeni, javasoljuk a jelentkezést erre az időpontra tekintettel arra, hogy a képzések maximális keretszáma 12-12 fő, és a jelentkezések egyéni beszélgetés alapján, valamint a jelentkezések sorrendjében kerülnek elfogadásra.

Munkatársak személyisége különböző. Teamként azonban mégis együtt kell működniük. Vezetőknek ezért magas fokú ember- és a csoportdinamikai ismeretekkel kell rendelkezniük. A Triogram® módszere és a Triogram® tárcsa lehetőséget ad számukra a teamet alkotó személyiségek strukturált ábrázolására, a személyiségből származó összefüggések elemzésére és a szükséges vezetői döntések meghozatalára. Megmutatja, hogy milyen konfliktuspotenciálok és milyen esélyek rejlenek a különböző személyiségek együttműködésében, és hogyan tudják teamük munkáját összehangolni, optimalizálni.

A Triogram® nem csak munkahelyi teamek, hanem más (pld. partneri) kapcsolatok vonatkozásában is alapvető felismerésekhez vezet. Segít konfliktusokat megelőzni és az egymással való figyelmes kommunikációs kapcsolatot kialakítani, erősíteni.

A részvétel bemutató rendezvényeinken ingyenes, de regisztráció szükséges.

Jelentkezés
curve

Jelentkezés a
Metodikai infó rendezvényeinkre

Információk a jelentkezésre vonatkozóan

A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe. A korlátozott résztvevői létszám miatt javasoljuk, jelentkezésüket minél előbb szíveskedjenek elküldeni. A jelentkezést követően visszaigazoljuk jelentkezésüket, megküldjük a további információkat és a képzés díjáról kiállított számlát. Amennyiben a csoportlétszám már telített, várakozó listára helyezzük. A szemináriumi helyet a befizetés megtörténte után biztosítjuk.

Kérjük válasszon:

Egyetemi másoddiplomás rendszerszemléletű és business coach képzés - 2024. jún. 19. (11.00-11.30)A TRIOGRAM® személyiségtérkép - a sikeres csapatépítés gyakorlati módszereA STRUCTOGRAM® - tréning és coaching rendszere és STRUCTOGRAM® tréner képzésSikeres értékesítés és értékesítésvezetés a STRUCTOGRAM® módszerrel
curve