curve

Metodikai infó rendezvényeink

Ingyenes, tanácsadással egybekötött METODIKAI INFÓ RENDEZVÉNYEINKEN  tájékozódhat egyes tréning és coaching programunkon alkalmazott módszereinkről, szakmai hátteréről.

Kollégáink válaszolnak a témához kapcsolódó kérdéseire, és szükség esetén hasznos tippeket, tanácsokat adnak.

A 30 perces rendezvényeket live online formában tartjuk.

Jelentkezés a
Metodikai infó rendezvényeinkre

Információk a jelentkezésre vonatkozóan

A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe. A korlátozott résztvevői létszám miatt javasoljuk, jelentkezésüket minél előbb szíveskedjenek elküldeni. A jelentkezést követően visszaigazoljuk jelentkezésüket, megküldjük a további információkat és a képzés díjáról kiállított számlát. Amennyiben a csoportlétszám már telített, várakozó listára helyezzük. A szemináriumi helyet a befizetés megtörténte után biztosítjuk.

Kérjük válasszon:

Egyetemi másoddiplomás rendszerszemléletű business coach képzés (9.00-9.30 -ig)A TRIOGRAM® személyiségtérkép - a sikeres csapatépítés gyakorlati módszere (9.30-10.00 -ig)A NEW WORK képzési sorozat és a NEW WORK facilitátor képzés (10.00-10.30 -ig)Vezetői Akadémia – képzés és coaching komlex formában (10.30-11.00 -ig)A STRUCTOGRAM® - tréning és coaching rendszere és STRUCTOGRAM® tréner képzés (11.00-11.30 -ig)Sikeres értékesítés és értékesítésvezetés a STRUCTOGRAM® módszerrel (11.30-12.00 -ig)
curve