curve

Consulting

Consulting szolgáltatásunkkal partnereinket több mint 25 éve támogatjuk a szervezet- és személyzetfejlesztési munkáikban.
A leghatékonyabb módszerekkel segítjük őket a koncepció kialakításától, a tervezésen, szervezésen és megvalósításon keresztül egészen az után követésig.

Képzési stratégia

Megváltozott gazdasági viszonyok dinamikus vállalati stratégiát követelnek. Ami tegnap még érvényes volt, az mára már gyakran érvénytelen vagy legalábbis megkérdőjelezhető.

A változó vállalati stratégiát csak megváltozott, az igényekhez gyorsan alkalmazkodó, de mégis tartós hatású, képzési stratégia szolgáltathatja. Ennek kialakításához a belső szervezeti HR kompetenciának szüksége lehet a legkorszerűbb módszerek és azok gyakorlati hatásait és tapasztalatait ismerő külső kompetenciákra, amelyet a képzés – stratégiai tanácsadásunkban rendelkezésre bocsátunk.

curve

Személyzetfejlesztés

A személyzetfejlesztés legfontosabb szerepe a munkatársak képességének és tudásának felismerése, fejlesztése és a vállalkozás speciális igényeinek legjobban megfelelő szolgálatba állítása.

Személyzetfejlesztési tanácsadásunk minőségét munkatársaink gazdag – több mint 25 éves – tréning és coaching tapasztalata és a rendszerszemléletű alapokon álló metodikai sokszínűsége biztosítja.

curve

Coaching pool

A Coaching mára már a legtöbb vállalkozásban a személyzetfejlesztés elengedhetetlen része. A coaching minősége és hatása nagymértékben függ a szolgáltatást nyújtó coachok szakértelmétől és emberi hozzáállásától.

Korszerű vállalkozások ezért coaching pool-okat alakítanak ki. Olyan minőségi coachok körét, akik közül munkatársaik választhatnak téma, szakma és szermélyes szimpátia alapján. Munkatársainkkal támogatjuk ügyfeleinket a coaching pool koncepciójának kialakításában, a kiválasztási kritériumok meghatározásában, a minősítésben és a coaching folyamatok követésében.

Munkánk hatékonyságának hátterét a mintegy 20 éves coaching tapasztalatunk, az Európai Coaching Szövetség képző intézeteként végzett coach képzéseink, nagyon sok első számú vezetőnek és számtalan középvezetőnek végzett coaching munkánk biztosítja.

Bővebben a Coach képzéseinkről
curve

Kapcsolatfelvétel

Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft.

1088 Budapest
Puskin u. 14-16. I. em. 12.

T: +36 1 266 20 94
M: +36 20 583 63 66

Személyre szabott ajánlat készítésére vegye fel velünk a kapcsolatot!

curve