curve

Consulting

Consulting szolgáltatásunkkal partnereinket több mint 25 éve támogatjuk a szervezet- és személyzetfejlesztési munkáikban.
A leghatékonyabb módszerekkel segítjük őket a koncepció kialakításától, a tervezésen, szervezésen és megvalósításon keresztül egészen az után követésig.

Képzési stratégia

Megváltozott gazdasági viszonyok dinamikus vállalati stratégiát követelnek. Ami tegnap még érvényes volt, az mára már gyakran érvénytelen vagy legalábbis megkérdőjelezhető.

A változó vállalati stratégiát csak megváltozott, az igényekhez gyorsan alkalmazkodó, de mégis tartós hatású, képzési stratégia szolgáltathatja. Ennek kialakításához a belső szervezeti HR kompetenciának szüksége lehet a legkorszerűbb módszerek és azok gyakorlati hatásait és tapasztalatait ismerő külső kompetenciákra, amelyet a képzés – stratégiai tanácsadásunkban rendelkezésre bocsátunk.

curve

Személyzetfejlesztés

A személyzetfejlesztés legfontosabb szerepe a munkatársak képességének és tudásának felismerése, fejlesztése és a vállalkozás speciális igényeinek legjobban megfelelő szolgálatba állítása.

Személyzetfejlesztési tanácsadásunk minőségét munkatársaink gazdag – több mint 25 éves – tréning és coaching tapasztalata és a rendszerszemléletű alapokon álló metodikai sokszínűsége biztosítja.

curve

Fit For The Future

A szervezeti kultúraváltás -fejlesztés programja

A vállalati kultúra a szervezet DNS-e. Az emberhez hasonlóan, szervezeteknél is az életképességhez szükséges lényeges tulajdonságok hordozója. Alakulását a véletlenre bízni több, mint felelőtlenség.

A szédületes tempójú változások között a vállalati kultúra – a maga nagyrészt íratlan szabályain alapuló működési rendszerével – napjainkban a szervezet túlélését biztosító legfontosabb vezetési eszköz. Jövőorientált alakítása, változtatása, ezért is a felső vezetés leggyakrabban megfogalmazott célkitűzése.? Milyen a sikeres kultúraváltás módszere? Melyek a megvalósítás konkrét lépései? És mi a HR feladata ebben?

Tervezett, vagy már folyamatban lévő szervezetfejlesztő programjának megvalósításában szívesen működünk közre.

Amit nyújtani tudunk:

  • Több mint 20 éves tapasztalatot culture change programok sikeres megvalósításában
  • A vállalati kultúra jelen helyzetének egyedi felmérését
  • Együttműködést Fit For the Future kultúraváltó program tervezéséhez és megvalósításához
  • Komplex jövőorientált coaching és vezetőképző programot
curve

Kapcsolatfelvétel

Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft.

1088 Budapest
Puskin u. 14-16. I. em. 12.

T: +36 1 266 20 94
M: +36 20 583 63 66

Személyre szabott ajánlat készítésére vegye fel velünk a kapcsolatot!

curve