curve

New Work képzési sorozat 2024

innovatívan gondolkodó vezetők és HR szakemberek részére

2020. januárban rendezvénysorozatot indítottunk Budapesten és Debrecenben a „NEW WORK” vezetési és szervezetfejlesztői irányzat sikeres alkalmazására. Akkor még nem tudtuk, hogy a sorozattal, amely az új munkaformákkal, az ebből eredő vezetői módszerekkel és a HR munka változásával foglalkozik, mennyire aktuális témát találtunk el.

A 2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

curve

A sorozat céljai

 • Ismertetni a NEW WORK által kínált legújabb megoldásokat az aktuális és várható kihívásokra
 • Tapasztalatcserét biztosítani vezetőknek és HR szakembereknek
 • Vállalatok közötti együttműködési platformot nyújtani szervezet és személyzetfejlesztési módszerek, hasznosítására
 • Aktívan hozzájárulni a jelenlegi nehéz helyzet kezeléséhezés ezzel másokban is bizakodó jövőképet erősíteni

A „NEW WORK”, vagyis az új munka világa új kompetenciákat és követelményeket támaszt  vállalatok, szakmák és az egyén számára egyaránt.  Digitalizáció, transzformáció, agilitás, új munkaformák, megannyi új jelenség és fogalom, amelyek között nem könnyű eligazodni. Még nehezebb a szükséges változásokat a gyakorlatban sikeresen megvalósítani.

A sorozat egyes rendezvényein – hazai és külföldi meghívott „Skype vendégekkel” – megtárgyaljuk azokat az új módszereket, és alkalmazásukat, amelyek a hivatásbeli, és a magánélet jelentős, gyakran radikális változásaihoz megoldásokat nyújtanak. Ez különösen a jelenlegi krízishelyzetben lehet fontos.

Rendezvénysorozatunkban partnerünk a HILL INTERNATIONAL vállalkozás:
Hill logo
A sorozat a NEW Work facilitátor képzésbe is beleszámít
Részletek a New Work facilitátor képzésről
curve

Az egyes rendezvények

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

NEW WORK - vezetés és szervezetfejlesztés a munka új világában

Az egyre gyorsuló társadalmi és technológiai változások teret nyitottak a munka új világának, amelyet a NEW WORK fogalma jelöl. A digitalizáció, a technológiai változások alapvetően megváltoztatják a munkavégzés körülményeit és lehetőségeit és változik a munkavállalók hozzáállása, motivációja is. Egyre többen keresik a munkában a megélhetést biztosító kereseten túl az értelmet és az önmegvalósítás lehetőségét. Mindezek miatt újra kellet gondolni a klasszikus szervezet -és személyzetfejlesztés módszereit. HR szakembereknek és vezetőknek alapos rálátást kell szerezniük az új munkavilág strukturális és kulturális változásaira, és meg kell ismerniük irányításuk hatékony eszközeit, módszereit is. A sorozatnak ebben a moduljában rávilágítunk a NEW WORK áramlat összefüggéseire metodikai rendszerére, várható jövőbeni alakulására és az ezekben lévő gyakorlati esélyekre és lehetőségekre is.

(A modul a New Work Facilitátor képzés része)

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

Innovatív személyzetkiválasztás és On Boarding a munka új világában

A munka új világa a vezetés és szervezetfejlesztés valamennyi területén agilis hozzáállást és módszereket kíván. Vonatkozik ez a személyzet kiválasztására és megtartására is. Innovatív vállalkozásoknak innovatív, alkotni akaró munkatársakra van szükségük. A hagyományos, gyakran túlstrukturált interjúk nem világítanak rá kellőképpen a pályázók valódi képességeire, adottságaira. Nem veszik kellőképpen figyelembe a teamhez való „személyes kompatibilitásukat” sem. Kik azok, akik passzolnak hozzánk, kik azok, akik hozzájárulnak teamünk fejlődéséhez? Hogyan tudjuk a legjobban kiválasztani és megtartani őket? Ez a modul ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására nyújt új módszereket és eszközöket.

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

Change Management újraértelmezve - a HR szerepe és konkrét teendői

Egy olyan világban, amelyben szinte minden állandóan változik, amely tele van bizonytalansággal, amely rendkívül komplex és többértelmű, már nem létezik az egyetlen üdvözítő út, standard megoldás. A korábban eredményes „Best practice” gyakorlatát a „Best thinking” módszere kell, hogy felváltsa. Új gondolkodásra, stratégiákra és vezetői skillekre van szükség, amelynek középpontjában az ember és az emberek egymással való megbecsülő együttműködése áll.

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

Személyiségorientált vezetés - több mint alkalmazott emberismeret

A digitalizáció és az automatizáció korában könnyen gondolhatnánk azt, hogy az emberi tényezők egyre kevesebb szerepet játszanak. De épp az ellenkezője igaz. Egyre világosabbá válik, hogy szervezetek életképességét tartósan csak elkötelezett, motivált, és önállóan gondolkodó munkatársakkal lehet biztosítani. Ehhez olyan vezetői hozzáállásra és módszerekre van szükség, amelyek fókuszában a vezető és vezetett személyisége ál, és amely a közöttük lévő kölcsönös bizalmat erősíti.

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

Konfliktuskezelés teamekben - hogyan fejleszthetjük módszeresen?

Konfliktusok természetes velejárói emberek együttműködésének. Megoldatlan konfliktusok a teamben azonban – azon túlmenően, hogy rendkívül negatív hangulatot eredményezhetnek - jelentősen veszélyeztetik a team, de akár az egész szervezet teljesítőképességét is. Hogyan lehet a teameken belüli konfliktusokat eredményesen megelőzni. vagy kezelnett időpontok előkészület alatt vannak!
i? Milyen szerepet játszhat ebben, és milyen a sikeres konfliktus-moderáció módszere?

2024-re tervezett időpontok előkészület alatt vannak!

Mindset - miért nem működnek az agilis módszerek és mitől működnek?

Az agilitás mintegy divatkifejezéssé vált a nyugati gazdaságban. Számtalan vállalkozásnál fogalmazták meg többnyire felső vezetői szinten –„legyünk agilisak”. Az eredmény azonban gyakran a legjobb szándék ellenére is csalódást okozott, mert az agilitás bevezetése számtalan buktatót rejt. Hogyan lehet ezeket elkerülni? Milyen feltételei vannak az agilitásnak, és melyek a bevezetés szükséges lépése? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk ezen a rendezvényen.

curve

Részvételi díj és kedvezmények

Új jelentkezők
18.000,-Ft
+ Áfa
Az egyes rendezvények részvételi díja.
Jelentkezés
HR Network tagok
14.400,-Ft
+ Áfa
Az egyes rendezvények részvételi díja HR Kompetencia Network tagok részére.
Jelentkezés

További kedvezmények HRKN tagok részére

Kedvezmények a HR Kompetencia Network tagok részéra a 20% -al csökkentett részvételi díjon túlmenően:

 • három rendezvényre történő jelentkezéskor 34.600.- Ft + Áfa csomagdíj
 • Ugyancsak három rendezvényre jelentkezők egy alkalomra szóló ingyenes Structogram® alapú karrier, vagy  vezetési tanácsadást igényelhetnek  a HILL INTERNATIONAL,  illetve a DR. BODÓ TRAINING COACHING & CONSULTING tanácsadóitól.
  (Lásd: Egyéni Coaching Structogrammal®)
curve

Technika

A részvételhez szükséged lesz
 • Egy internethez csatlakozó, képet és hangot fogadni / továbbítani képes eszközre. Ez lehet asztali PC, laptop, tablet és mobiltelefon is. (Ha megoldható, mi az első három valamelyikét javasoljuk, de mobilon is tökéletesen működik.)
 • A Zoom programra, amit itt érhetsz el: www.zoom.us
  Ha lehetséges, kérünk, hogy a Zoom oldaláról töltsd le a programot és azon keresztül vegyél részt a workshopon! Ha nem megoldható, a Zoom oldalán is csatlakozhatsz.
 • Egy linkre a belépéshez, amelyet a rendezvény előtt megküldünk.
  Ha még nem próbáltad az online rendezvényeket, egy kis kíváncsiságra, bizalomra a Zoom-ban és önmagadba vetett hitre, hogy jól fogod kezelni a technikát. (Ha annyira hiszel magadban, mint mi benned, akkor már nyert ügyünk van!)

A workshop alatt egy munkatársunk végig a résztvevők rendelkezésére áll technikai segítségnyújtás céljából.

Ha megoldható, kérjük, hogy kezdés előtt 5 perccel lépj be a Zoom felületén keresztül.

Ha a program kezdetéig bármilyen kérdésed lenne, keress minket a e-mail címen vagy a +36 20 583 6366 telefonszámon!

curve

Jelentkezés a
New Work képzési sorozatra

Információk a jelentkezésre vonatkozóan

A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe. A korlátozott résztvevői létszám miatt javasoljuk, jelentkezésüket minél előbb szíveskedjenek elküldeni. A jelentkezést követően visszaigazoljuk jelentkezésüket, megküldjük a további információkat és a képzés díjáról kiállított számlát. Amennyiben a csoportlétszám már telített, várakozó listára helyezzük. A szemináriumi helyet a befizetés megtörténte után biztosítjuk.
curve